ITS ALL ABOUT
SHARING

Deel met je vrienden!

Reserveer nu

Over ons

Knus, stoer en gezellig

Welkom bij Brul in Lichtenvoorde. Gelegen in het centrum van Lichtenvoorde hebben wij ons gevestigd in de welbekende kelder ‘Brul’. Neem plaats aan onze grote bar en geniet, samen met uw tafelgenoten, van onze vele bieren, wijnen of bitesgerechtjes. Met verschillende tapasplanken en grote flessen bier en wijn is ons concept er op gericht om te genieten van het delen. Want, delen is leuker!

Onze menukaarten

Bites
Wine
Beer
Other

Reserveer een tafel

Reserveer: 0544 487 731

Het is bij Brul mogelijk een tafel te reserveren. Wij nemen voor onze tafels reserveringen aan op onze openingsdagen vanaf 16.00 uur. Het is helaas niet mogelijk een stoel aan de bar te reserveren. Natuurlijk kunt u tijdens openingstijden altijd bij ons binnenlopen.

Wilt u met een gezelschap boven de 15 personen komen? Dan horen wij dit graag.

Wegens de beperkte openingstijden graag reserveren via e-mail: info@brullichtenvoorde.com. Tijdens openingstijden kunt u bellen: 0544-487 731.

Momenteel zijn wij op zoek naar een nieuwe zelfstandig werkend kok en om die reden tijdelijk gesloten.

Houd onze Facebook pagina en website in de gaten voor de ontwikkelingen. Wij hopen u zo snel mogelijk weer van dienst te kunnen zijn.

Ondertussen kunt u terecht bij onze collega’s van Drank-en Spijslokaal Markant, eveneens gelegen aan de markt in Lichtenvoorde en bereikbaar op 0544-375218.

Met vriendelijke groet,

Team BRUL

Online reserveren

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.